Moderne bolig, med fantastisk udsigt!

Lysterkjærvej 2, Odby
dato

Adresse: Lysterkjærvej 2, Odby
Pris: 2.795.000

Se boligen her

Denne smukke ejendom tilbyder en fantastisk udsigt over fjorden og med god plads såvel ude som inde - her er en god rummelig have og gårdsplads samt en moderne bolig. Ejendommen er blevet renoveret løbende siden 2021 og har en høj energiklasse A, hvilket sikrer lavere energiomkostninger. Der er installeret et solcelleanlæg, som yderligere bidrager til ejendommens energieffektivitet.

Ejendommen byder foruden gode, renoverede og delvist isolerende udbygninger på et moderne stuehus med lyse og rummelige rum. Det skønne åbne og lyse køkken er moderne og veludstyret, perfekt til madlavning og samvær. Stuen er stor og lys med plads til både spisestue og opholdsstue med en fantastisk udsigt. Badeværelset er stilfuldt indrettet med moderne faciliteter.

Ejendommen byder også på et rummeligt kombineret entre/bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliteter. I forbindelse med entreen ligger et stort soveværelse. Den charmerende 1. sal med synlige bjælker og åbent til kip, er indrettet med en stue og tre gode børneværelser, samt et disponibelt rum.

Den store grund omfatter en velplejet plæne og forskellig beplantning, der skaber en hyggelig og privat atmosfære. Udbygningerne byder på masser af plads til familiens fritidsinteresser som f.eks. båd, biler og meget andet, foruden en stor isoleret garage med støbt bund. Gårdspladsen er rummelig og indbydende med god plads til parkering og udendørs aktiviteter.

Ejendommen ligger idyllisk med udsigt over fjorden og omgivet af smuk natur. Det er den perfekte bolig for dem, der søger ro og naturskønne omgivelser.

Boligens areal: 212m2
Værelser: 4
Grundareal: 13454m2
Ejerudgift i måneden: 1.344

Bestil en gratis salgsvurdering








Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk