Villa med vandudsigt på hyggelig grund

dato

Adresse: Ulvkærvej 15, Jegindø
Pris: 1.245.000

Se boligen her

Drømmer du om at slå dig ned på Jegindø, eller måske holde dine ferier og andre fridage der? Så har vi nu fået denne spændende villa til salg - beliggende på en skøn grund, delvist omkranset af høje træer og med direkte udsigt til Limfjorden.

Her vil du og din familie virkelig kunne slappe af i fred og ro og bare nyde de smukke omgivelser og vandet, der kun ligger ca. 500 meter fra hoveddøren.

Hjemmet er i stueplan indrettet med køkken-alrum, 2 stuer og 2 værelser, badeværelse og bryggers. 1. sal er der 2 disponible rum, som i dag er indrettet som værelser. 1. sal har adgang såvel udefra som indefra.

Grunden er udlagt i græs, og her er det helt ideelt at etablere hyggelige uderum blandt de store træer og buske.

Her har du mulighed for at sætte dit eget præg og indrette huset, så det passer til jeres behov, om det er til bolig eller fritidshus.

Det skønne Jegindø byder på fantastisk natur, vand og en skøn ø-stemning. Der er dejlige udsigter over Limfjorden næsten overalt på øen. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer, og der er ca. 8 km til Hvidbjerg, som også byder på flere spisesteder og gode indkøbsmuligheder, samt skole og pasningsmuligheder.

Tag med os på fremvisning og se hvad denne hyggelige ejendom og ikke mindst omgivelserne byder på.

Boligens areal: 161m2
Værelser: 4
Grundareal: 2774m2
Ejerudgift i måneden: 1.114

Bestil en gratis salgsvurdering
Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk