Skøn renoveret villa på landet

Foto: Kalkværksvej 1 .
dato

Adresse: Kalkværksvej 1
Pris: 1.095.000

Se boligen her

Kalkværksvej 1 præsenterer sig som en charmerende ejendom med en skøn beliggenhed, omgivet af smuk natur med blot to km til Hvidbjerg.

Her finder man et væld af faciliteter såsom indkøbsmuligheder, folkeskole og idrætsfaciliteter. Muligheden for at leve drømmen om at bo på landet i fredelige og trygge omgivelser bliver virkelighed her.

Ejendommen strækker sig over to etager og byder på en rummelig indretning. I stueetagen mødes man af et åbent opholdsrum, hvor køkken-alrummet smelter sammen med stuen og skaber en behagelig atmosfære.


Lyset strømmer behageligt ind i rummet, og der er direkte adgang til den store terrasse, der giver mulighed for udendørs afslapning og sociale sammenkomster.

I forbindelse med køkkenet findes boligens bryggers, med god opbevaringsplads og med plads til vaskemaskinefaciliteter. Her er også det rummelige badeværelse, udstyret med badekar og bruseniche. Stueetagen byder også på et kontor samt to værelser.

På første sal fortsætter komforten med yderligere to værelser og et toilet.


Udenfor venter en charmerende gårdsplads, hvor man finder et værksted/fyrrum samt en rummelig dobbeltgarage. Haven er velanlagt med smukke bede og omgivet af store træer.

Gør dine boligdrømme til virkelighed ved at deltage i en fremvisning af denne vidunderlige ejendom og oplev de fantastiske rammer, den har at byde på. Alt dette i cykelafstand til Hvidbjerg, Limfjorden og skøn natur.

Boligens areal: 170m2
Værelser: 5
Grundareal: 3032m2
Ejerudgift i måneden: 1.481

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk